LeeuwPraktijk

‘If you change the way you look at thing, the things you look at change.’ -Wayne Dyer

Onze gedachten hebben de neiging om af te dwalen naar het verleden of de toekomst. Zo zijn we veel afgeleid van wat we daadwerkelijk op dit moment ervaren. We voeren veel dingen automatisch uit. De -automatische piloot- noemen we dit. Via de automatische piloot belanden we ongewenst in herhalende negatieve gedachte- en gedragspatronen. Ook missen we al het moois dat er nu al wel aanwezig is in ons leven.
En dat is een gemiste kans, want het heden omvat onze enige kans om gelukkig te zijn.

LeeuwPraktijk -de VerwonderMethode-
‘Alle verwondering begint met bewustwording’
Vanuit de kracht van -ontspannen gewaarzijn- stappen we uit de focus op wat er anders ‘moet’ in ons leven. We leren die onbewuste fixatie als voorwaarde, en daarmee ons uitgestelde welzijn, herkennen. Zo kunnen we met de vriendelijke opmerkzaamheid van mindfulness onze blik verbreden. En ontdekken we het leven vanuit de bron voor een tevreden en betekenisvol bestaan.
Via mindfulness willen we die vrijheid terugpakken door ons bewustzijn van het huidige moment sterker maken. Dit doen we vanuit een wetenschappelijk onderbouwde en praktijkgerichte groepstraining, een individueel coachingstraject, of in de vorm die bij jou past:

Interesse? Ik ga graag met je in gesprek.

Algemene voorwaarden LeeuwPraktijk

%d bloggers liken dit: