8-weekse mindfulness training

Minder stress, meer rust… Meer plezier in het leven!
We hebben het massaal erg druk. Te druk soms. Zou je ook wel eens wat meer rust willen?
Of gaat het al verder, en merk je symptomen van stress, (over)spanning, burn-out, angst en/of sterke emoties op? Continu veel gedachten, of misschien merk je op dat veel gedachten best wel somber zijn?
Maar ook meer algemeen; wanneer je bewuster wilt leren leven, om het beste uit jezelf te halen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen is mindfulness iets voor jou!

Wetenschappelijk bewezen
Dan is het nu het juiste moment een 8-weekse mindfulness training te volgen. Mindfulness brengt je terug bij wat er echt toe doet. De ervaring van dit moment. In plaats van continu in gedachten het verleden of zorgen over de toekomst te herhalen.

Steeds meer mensen raken overtuigd van de krachtige werking van mindfulness. Logisch, want wetenschappelijk onderzoek bewijst dat mindfulness al binnen 8 weken belangrijke veranderingen teweeg kan brengen als het gaat om de beleving van je levensgeluk. Een wetenschappelijk bewezen methode om effectiever met stress, burn-out, piekeren en werkdruk om te leren gaan.

Training in een groep
Onderzoek heeft uitgewezen dat de werking van de groep grote voordelen kent. Vanuit het vertrouwen ervaren we dat dat wat ons parten speelt menselijk is. Natuurlijk weten we dit wel. Toch is het dieper ervaren via een groepstraining heel anders dan de algemene kennis dat iedereen worstelt met negatieve gedachten, vormen van minderwaardigheid, angst voor alleen zijn, et cetera. Puur ervaren met en door de groep verdiept het eigen inzicht blijkt, en is een belangrijke succesfactor voor positieve verandering.

Interesse? Mooi!
Meld je aan met minimaal 4 personen. Samen maken we er een mooie ervaring van.
Kosten €250 per persoon voor 8 bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur, inclusief handboek.
Wanneer dat beter uitkomt, dan is de training ook online via ZOOM mogelijk.

Gepubliceerd door LeeuwPraktijk

De VerwonderMethode

%d bloggers liken dit: