Mindful workshop

Wist je dat de grootste invloed in je leven, jouw geest is? Jouw gedachten beïnvloeden de beleving van iedere ervaring. Helaas is het evolutionair bepaald dat onze gedachten de focus hebben gericht op het negatieve. Als we mindfulness beoefenen maken we onze geest sterker, zodat het de constructieve invloed in ons leven wordt die we ook daadwerkelijk willen. Een tegenwicht tegen onze natuurlijke negatieve voorkeur, doordat we oog krijgen voor wat al goed is in ons leven. Het goede dat er nu al is.

Bewust kiezen
We kunnen niet alles controleren wat er gebeurt in het leven. Wel kunnen we beslissen hoe we er mee omgaan. Dit bepaalt voor meer dan 50% hoe we de ervaring daadwerkelijk beleven: een grote persoonlijke invloed op ons welzijn. Mindfulness helpt ons hierbij. Zo kunnen we onze automatische impulsen even laten zijn en bewust kiezen voor wat echt helpt en belangrijk is in ons leven.

Workshop mindfulness
Via de workshop kun je kennismaken met de wetenschap van mindfulness. Wat kan het in jouw leven betekenen?
Mooi om daar samen bij stil te staan:

  • Tijdens een evenement.
  • Op het werk.
  • Met een groep vrienden of familie.
  • Op de club of vereniging.

Geïnteresseerd? Leuk! Ik hoor het graag, dan bespreken we de mogelijkheden.
Minimaal 4 deelnemers.
1 uur, €30 per persoon.

Gepubliceerd door LeeuwPraktijk

De VerwonderMethode

%d bloggers liken dit: